Menu

Om GIF Fodboldskole

Hvad er GIFs fodboldskole GIFs fodboldskole

er en årelang og populær tradition og drives udelukkende af frivillige kræfter i Glamsbjerg Idrætsforening. Fodboldskolen er fem dage med sjov og leg, med fokus på fodbold og kammeratskab.

Vi leger, spiller små spil, træner teknisk fodbold og afholder Fynske Bank Cup. Der vil også være en masse overraskelser i løbet af ugen.

Fodboldtræningen er tilrettelagt og inddelt efter alder.

Hvornår
GIFs fodboldskole finder sted i uge 27 i 2024. Fra mandag den 1. juli til og med fredag den 5. juli.

Forplejning
I løbet af formiddagen vil der være en frugt- og saftevandspause.

Frokost serveres mellem kl. 12-13 og består af rugbrød med 4-5 forskellige slags pålæg samt en varm ret. Om eftermiddagen vil der være yderligere en frugt- og saftevandspause.

Der er mulighed for at købe sodavand, slik, chokolade m.m., men først efter frokost.
Der er åbent for køb af Slushice hele dagen.

Start og slut
Træningen starter hver dag kl. 10.00. Vi anbefaler at komme ca. 10 min. før, da vi hver morgen laver optælling af deltagerne.
Mandag-torsdag slutter vi dagen kl. 16.00 og fredag slutter vi kl. 15.00.

Hvem træner
Vi rekrutterer trænere og assistenter, der enten har eller har haft tilknytning til GIF og som virkelig brænder for at inspirere og udvikle deltagerne. Alle trænere arbejder ud fra et fast koncept og programmerne for de enkelte grupper, er på forhånd godkendt af fodboldskolelederen.

Hvem kan deltage
Alle børn og unge fra og med 6 år til og med 16 år.

Pris
Det koster 995 kr. at deltage i 2024.

Med i prisen får du;

  • 5 dage med sved på panden og smil på læben
  • Kompetent træning
  • Aktiviteter
  • sund frokost
  • frugt og saft 2 gange om dagen
  • 1 fodbold
  • 1 t-shirt
  • 1 drikkedunk
  • Fodboldskole Diplom
  • Muligheden for at møde nye venner

Tilmelding
Der plejer at være rift om pladserne, så skynd dig at tilmelde. Tilmeldingen er gældende, når vi har modtaget din betaling. Tilmeld dit barn her.

Refundering af billet
I henhold til forbrugeraftalelovens §18, stk. 2, nr. 2. er køb af billetter ikke omfattet af dansk rets almindelige fortrydelsesret. Det er derfor ikke muligt at få billetten refunderet, hvis deltageren bliver forhindret i at deltage. Vi kan dog refundere op til 500 kr., hvis vi modtager dit afbud senest den 24. maj 2024. Efter 24. maj har vi mulighed for at refundere 300 kr., hvis vi modtager dit afbud senest den 11. juni 2024.

Afbud sendes via mail til fodboldskoleglamsbjerg@gmail.com
Det er ikke muligt at overdrage/videresælge billetten til en anden.

Hvordan inddeles grupperne Grupperne
Inddeles ud fra årgang, ønsker og kendskab til andre. Skulle du mod forventning komme i "en helt forkert gruppe", vil vi se på muligheden for en ændring.

Optagelse af foto og lyd
GIF forbeholder sig ret til at anvende fotos med motiver af autentiske eller opstillede situationer med alle deltagere på GIFs fodboldskole i markedsføringsmæssig sammenhæng uden betaling. Vi vil derved gerne bidrage til de gode og mindeværdige oplevelser, som deltagerne får i løbet af fodboldskoleugen.

 

Luk