Menu

Thomas Bengtsson ny cheftræner for HS1

image
21. november 2021 kl. 17:07

Glamsbjerg Idrætsforening har pr. 1. januar 2022 indgået en 2-årige aftale med den tidligere topspiller Thomas Bengtsson, 55 år, som ny træner for klubbens 1. hold, der i foråret skal spille i Albaniserie-kvalen. Han afløser Tommy Aistrup, der trådte til som midlertidig træner i efteråret og som fortsætter sit virke som seniorformand i GIF.

Thomas Bengtsson kommer med stor trænererfaring til jobbet i Dalen, bl.a. fra klubberne B1913, BBB og Ringe og senest som træner for SFF2015, som han overtog som midterhold i serie 2 tilbage i 2018 og som til foråret ligeledes skal spille i AS-kvalen.

På fodboldbanen har Thomas haft sin aktive karriere som divisionsspiller i både Frem, B1909 og B1913, hvor han var kendt som den snu midterforsvarer med en frygtet glidende tackling som vitalt våben.

- Thomas Bengtsson er en træner med en gedigen erfaring både på og udenfor banen. Han er engageret, stiller krav og er kendt for hans gode mandskabspleje. Samtidig lægger han også vægt på, at der skal være plads til det sociale. Vores trup har en gennemsnitsalder på lige omkring de 20 år og derfor har det været vigtigt for os, at finde en træner, der både har kompetencer og interesse i fortsætte den gode udvikling vores unge spillere er inde i. Thomas indeholder på alle måder de kvaliteter vi har søgt i en ny træner og vi ser frem til et spændende samarbejde, fortæller Helle Lassen, formand i GIF.

Thomas Bengtsson havde egentlig overvejet en pause fra fodbolden efter fire år i det Sydfynske;

- Det er ingen hemmelighed, at det sidste halve år i SFF2015, hvor det kneb med at få spillere til træning, tærede på energien. Og jeg overvejede derfor helt at tage en pause fra trænergerningen, inden jeg blev kontaktet af Glamsbjerg, som jeg ser som en spændende, seriøs og veldrevet klub. De mange unge talentfulde og træningsparate spillere har, sammen med gode og seriøse samtaler med ledelsen, været afgørende for mit valg om at fortsætte som træner og jeg glæder mig til at starte i det nye år.

 

For yderligere oplysninger:
Thomas Bengtsson, tlf. 53 12 19 99 eller
Helle Lassen, tlf. 20 72 11 66