Menu

Morten Skytte forlænger med 2 år

image
04. januar 2022 kl. 15:55
Cheftræner for HS2, Morten Skytte, har takket ja til at forlænge sin kontrakt med GIF i yderligere to år 🙂👏⚽
Morten gør et kæmpe arbejde med vores 2. hold og er samtidig et vigtigt bindeled mellem vores tre seniorhold. Han er altid velforberedt til træning og kampe og har en god forståelse for unge mennesker. Man ser aldrig Morten i dårligt humør og de lune kommentarer serveres altid med et glimt i øjet. Han er på alle måder den profil vi ønsker i GIF og derfor er vi naturligvis super glade for, at han har valgt at forlænge med GIF.
I forbindelse med forlængelsen, udtaler Morten Skytte;
- HS2 er et hold i en god udvikling med mange spændende unge spillere som med den rette indstilling kan spille endnu højere niveau og banke på til klubbens bedste hold. 2-3 rutinerede spillere er vigtige “støtter” for de unge, hvor vi i efteråret spillede med en gennemsnitsalder på under 22 år. Der er samtidig en god ånd og sammenhold i truppen, også udenfor banen. I forhold til seriebold kan jeg ikke ønske mig et bedre sted at være. GIF er en velfungerende klub i et godt miljø og med super opbakning.
Aftale med holdledere forlænget!
Vi har ligeledes forlænget aftalen med vores to ihærdige holdledere for hhv. HS1 og HS2, Niels Henrik Larsen og Ebbe Lohmann, der, udover at sørge for at mål og hjørneflag er på plads, også sørger for drikkedunke, kegler, tøj, lægetasker med vidundervand osv. De er slet ikke til at undvære og vi er superglade for at de begge vil fortsætte i GIF 💪👏⚽🙂💛💙