Menu

Glamsbjerg IF forlænger med Claus Uhrenholt

image
Helle Lassen
22. oktober 2020 kl. 21:39
Glamsbjerg Idrætsforening har forlænget kontrakten med cheftræner for hold 1,
Claus Uhrenholt. Assistenttræner Kim Hansen har meddelt, at han ikke ønsker at forlænge hans kontrakt, der udløber ved årsskiftet. Klubben vil derfor nu søge efter en ny spillende assistenttræner.
- Vi har netop forlænget vores aftale med cheftræner Claus Uhrenholt frem til sommeren 2021 fortæller formand Helle Lassen. Det har været vigtigt for bestyrelsen, at fortsætte den gode udvikling vores førstehold er inde i og vi er glade for, at Claus vil fortsætte det projekt, han startede, da han for snart to år siden kom til klubben. Derfor har det været helt naturligt for os, at forlænge aftalen frem til afslutningen af indeværende sæson. Det er samtidig aftalt, at vi i det tidlige forår vil vi tage snakken om yderligere forlængelse.
Claus Uhrenholt lægger ikke skjul på, at han er glad for den nye kontrakt og for at være i GIF.
- Vi har en ung trup med store udviklingsmuligheder og jeg synes, at vi har skabt et hold med en direkte og fremadrettet spillestil. Holdet har et godt fællesskab både på og uden for banen og en stærk træningskultur. Derfor vil jeg gerne være med til at flytte holdet endnu længere, lyder det fra Claus Uhrenholt, der i øvrigt har været rigtig glad for samarbejdet med den afgående assistenttræner.
- Kim Hansen har været med omkring hold 1 i intet mindre end 27 år. Der findes ikke mange andre tilfælde i fynsk fodbold, der har præsteret det, fortæller seniorformand Tommy Aistrup. Det er et fantastisk aftryk og bidrag, som han har givet til GIF, både som spiller, træner og assistent. Vi har naturligvis fuld forståelse for, at Kim har ønsket at bruge sin tid anderledes og klubben vil nu søge efter hans afløser.
Bestyrelsen